Vervanging armaturen

De armaturen van noodverlichtingsinstallaties moeten soms vervangen worden. Bijvoorbeeld wanneer deze kapot of verouderd zijn. Udink Noodverlichting vervangt deze armaturen voor u. Centraal, 24 volt of 230 volt, maar ook decentraal. Wij werken daarnaast met alle merken en kunnen daarom armaturen in iedere installatie vervangen.

Bij het vervangen van armaturen gaat het in veel gevallen om de lichtbronnen en batterijen. Deze kunnen op den duur kapot gaan of verouderd zijn. Wanneer armaturen verouderd zijn, adviseren we om deze armaturen te vervangen; ook omdat dit duurzamer is. Duurzaamheid gaat namelijk een steeds grotere rol spelen en dit wordt ook vaker verplicht vanuit de Overheid. Daarom gaan we ook bij noodverlichting vaker over naar Ledverlichting.

Armaturen zijn er in veel verschillende uitvoeringen en types. Steeds vaker wordt er daarom niet alleen gekeken naar de functie ervan, maar ook naar hoe het eruitziet. Hoe het staat in een chique restaurant of modern kantoorpand bijvoorbeeld. Dit kan ook een reden zijn voor het vervangen van armaturen.

Heeft u een vraag over het vervangen van uw armaturen? Samen met u bekijken wij graag welke mogelijkheden er zijn en wat bij u past!


Specialist in alle soorten noodverlichting

Altijd en overal bereikbaar

Werkzaam in diverse branches

Referenties

Udink Noodverlichting B.V.

 

VCA

Lid van

Logo NVFN