Onderhoud

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Dit is dan ook een verantwoordelijkheid waar serieus mee omgegaan moet worden. Het is belangrijk om noodverlichtingsinstallaties ieder jaar te laten onderhouden. Uw noodverlichting laten onderhouden is een vereiste om te kunnen garanderen dat de installatie voldoet aan de wettelijke eisen. Vanuit het Bouwbesluit 2012 wordt aangeven dat de eigenaar een zorgplicht heeft om te kunnen aantonen dat de noodverlichtingsinstallatie functioneert conform de voorschriften, dat deze installatie adequaat wordt beheerd en onderhouden én gecontroleerd, en dat deze installatie zodanig wordt gebruikt dat er geen gevaar voor gezondheid of veiligheid ontstaat.

Udink Noodverlichting is uw partner voor onderhoud aan uw noodverlichting. Door het uitvoeren van een jaarlijkse servicebeurt en inspectie aan de centrale noodverlichtingsinstallatie nemen wij deze zorg van u over. Hierbij werken wij conform de NEN-EN 50172 en ISSO publicatie 79. Het onderhouden van alle types van centrale noodverlichtingsinstallaties is onze corebusiness.

Wij doen onderhoud aan noodverlichtingscentrales en de daaraan gekoppelde armaturen. Bovendien is het ook mogelijk om decentrale armaturen jaarlijks door ons te laten onderhouden.

Gegarandeerde service met een onderhoudscontract

Wilt u er zeker van zijn dat uw noodverlichtingsinstallatie goed onderhouden wordt? Dat kan met een servicecontract. Dit heeft verschillende voordelen, bijvoorbeeld dat u altijd verzekerd bent van werking. Wij zorgen dat uw noodverlichting werkt, en dat problemen door storing zo snel mogelijk opgelost worden. Ook zorgen wij dat het onderhoud aan uw installatie ieder jaar rond dezelfde tijd gepland wordt. Op die manier ontzorgen wij u graag!

Bij het onderhoud van uw noodverlichting werken wij met en leveren wij onderdelen voor de merken: Brinkman en Germeraad, Van Lien, Inotec, Hertek, CEAG en Präszisa.

Wilt u meer informatie over het onderhoud van uw noodverlichtingscentrale en armaturen? Neem dan gerust contact met ons op!


Specialist in alle soorten noodverlichting

Altijd en overal bereikbaar

Werkzaam in diverse branches

Referenties

Udink Noodverlichting B.V.

 

VCA

Lid van

Logo NVFN