Vervanging

Soms is reparatie aan een defecte noodverlichtingsinstallatie niet meer mogelijk. Het kan dan zijn dat (onderdelen van) de centrales of armaturen vervangen moeten worden. Voor zowel centrale als decentrale installaties kunt u bij ons terecht.

Zo kunnen wij als het nodig is de accu’s van uw centrale vervangen. Tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw noodverlichtingscentrale worden deze gecontroleerd. We meten de batterijen door en testen daarna of deze de autonomietest van een uur kunnen volbrengen. Is dit niet het geval? Dan moeten de batterijen vervangen worden. Dit is noodzakelijk voor de centrale om aan de eisen te voldoen, en natuurlijk om goed te blijven werken.

Daarnaast kunnen wij de accu’s van uw armaturen vervangen wanneer deze kapot zijn. Deze zijn normaal gesproken oplaadbaar om op spanning te blijven, maar zijn op den duur aan vervanging toe. Ook met het oog op duurzaamheid kunt u ervoor kiezen om uw centrale of armaturen te vervangen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Noodverlichting laten vervangen?

Voor het vervangen van uw noodverlichtingscentrale of armaturen werken wij met de merken: Brinkman en Germeraad, Van Lien, Inotec, Hertek, CEAG en Präszisa.

Wilt u uw noodverlichtingscentrale of armaturen laten vervangen? Of heeft u vragen over noodverlichting vervangen? Neemt u dan contact met ons op!


Specialist in alle soorten noodverlichting

Altijd en overal bereikbaar

Werkzaam in diverse branches

Referenties

Udink Noodverlichting B.V.

 

VCA

Lid van

Logo NVFN