Advies

Udink Noodverlichting is specialist op het gebied van noodverlichtingsinstallaties. Wij hebben oog voor uw veiligheid. Naast onderhoud, reparatie en vervanging van uw installaties geven wij u graag advies over noodverlichting. Dat kan tijdens een onderhoudsbeurt, wanneer ons bepaalde zaken opvallen. Maar wij adviseren u ook daarbuiten, wanneer u een specifieke vraag heeft over uw installatie.

Zo kregen wij bijvoorbeeld een vraag vanuit een Pathé Bioscoop. Zij vroegen zich af of de noodverlichting uit kon of gedimd kon worden tijdens de film. Maar tegelijk moest de veiligheid wel behouden worden. Samen met hen hebben wij een veilige oplossing gezocht die past bij hun wensen.

Advies over uw noodverlichting?

Noodverlichting die goed functioneert is ontzettend belangrijk in ieder gebouw. Om uw veiligheid te waarborgen kijken wij altijd naar wat er beter kan. En daar adviseren wij u graag over, welk systeem u ook heeft. Centraal of decentraal, 24 volt of 230 volt. Er is altijd een geschikte oplossing voor uw specifieke situatie of probleem.

Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor contraexpertise. In dat geval kunnen wij als een second opinion naar uw noodverlichtingssysteem kijken. Bijvoorbeeld wanneer u vragen of twijfels over de installatie heeft. Wij leveren dan graag contraexpertise en delen onze kennis met u.

Misschien heeft u vragen over uw installatie? Of heeft u wensen om het systeem beter of anders te laten werken? Dan denken wij graag met u mee. We verplaatsen ons in uw situatie en bekijken hoe we deze zo goed en veilig mogelijk kunnen maken!


Specialist in alle soorten noodverlichting

Altijd en overal bereikbaar

Werkzaam in diverse branches

Referenties

Udink Noodverlichting B.V.

 

VCA

Lid van

Logo NVFN